Eğitim Programı Duyurusu

EĞITIM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneği (PEMDER)'nin girişimi ile başlatılan ve ilki Haziran 2019'da Antalya'da gerçekleştirilen "Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler" isimli eğitim programının ikincisi Bartın Üniversitesi Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nün ev sahipliğinde 15-20 Şubat 2021 tarihlerinde Amasra'da gerçekleştirilecektir.

PEMDER'le birlikte TÜBİTAK ve Amasra Belediyesi'nin desteklediği, lisans öğrencilerine yönelik eğitim programına başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2020'dir. Seçilen öğrencilere TÜBİTAK'tan yol, konaklama ve yeme-içme desteği verilecektir.

Ayrıntılı bilgiye ve başvuru linkine aşağıdaki web adresinden ulaşılabilir:

Not: Program tarihleri Covid-19'la ilgili gelişmelere göre revize edilebilir. Eğitimin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesine yönelik gerekli tüm önlemler alınacaktır.

03.12.2020