Portfolyo Tasarımı Konulu Kariyer Etkinliği Gerçekleştirildi

Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz Kariyer Söyleşilerinin dördüncüsünde Anabilim Dalımız Doktora programı mezunlarından Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Simge BARDAK DENEREL "Portfolyo Tasarımı" konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.

Bölümümüz öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Tanay BİRİŞÇİ'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe bölüm öğretim üye ve elemanlarımız ile öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

"Portfolyo Tasarımı" konusunda öğrencilerimize yararlı olabilecek önemli bilgiler paylaşan Sayın Yrd. Doç. Dr. Simge BARDAK DENEREL'e etkinliğimize katılımından dolayı teşekkür eder, en yakın zamanda sağlıklı günlerde yüz yüze görüşmeyi temenni ederiz.

13.01.2021