PMO Genç Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Kariyer Planlama Dersi etkinlikleri kapsamında; TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Peyzaj Yüksek Mimarı Sayın Elvin SÖNMEZ GÜLER ve oda yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla "PMO GENÇ Tanışma Toplantısı" 20.01.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Bölümümüz öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Tanay BİRİŞÇİ'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe bölüm öğretim üye ve elemanlarımız ile öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Peyzaj Mimarları Odası ve PMO Genç çalışmalarına ilişkin bilgilerin aktarıldığı toplantıdaki paylaşımlarından dolayı TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Peyzaj Yüksek Mimarı Sayın Elvin SÖNMEZ GÜLER ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, en yakın zamanda sağlıklı günlerde yüz yüze görüşmeyi temenni ederiz.